Om att starta LedarStegs-bloggen

Nu är det dags för mig att pröva att dela tankar med dig via en blogg.

Syftet är att skapa insikter och diskussion kring viktiga ledarskapsfrågor - och därmed framtidsfrågor. Jag hoppas att det är fler än jag som kommer att skriva här och dela insikter om ledarskap och egna erfarenheter från LedarStegs-metodiken.
Min förhoppning är att bloggen ska stödja oss alla till att Bottna ännu bättre i hur vi kan utvecklas som ledare.

Att Bottna, i bemärkelsen fördjupa sin förståelse för uppgifter och mål, är nämligen en förutsättning för att vi ska kunna agera rätt och effektfullt. I mina två böcker, LedarStegen och Bygga Ledarskap, lyfter jag därför fram vikten av att Bottna i både vart man vill (visionen), vad som är viktigast (bidragen till ett verkligt värdeskapande) och hur man tar sig dit (med LedarStegens modeller och metod).
Här har jag valt att illustrera det med en fyr (som visar riktning) respektive ett utsiktsberg (där man kan stanna upp för att se helheten/syftet).

Jag hoppas att du ska kunna använda blogg-inläggen till att skapa värde för dig och din omgivning! Hör gärna av dig om du vill va' med och bidra! 

hälsar Bengt Savén


BOTTNA med verblick frn berg              alfred-aloushy-Ow-joAY8NyY-unsplashjpg


Vill du prenumerera på LedarStegs-bloggen?

Om du i meddelandefältet på förstasidan skriver ”Blogg” i rubriken och din mejladress i meddelandefältet så kommer du (förstås utan avgift) få ett mejl med en länk omedelbart när nästa inlägg publiceras.