Anna Pucar Rimhagen

Anna Pucar Rimhagen har haft en rad olika roller genom åren, från serviceinriktade roller till tekniska specialistroller, chefsuppdrag och andra ledande roller och olika coachande roller med förändringsledning och Agile och Lean transformation som fokus.
Oavsett roll har Anna alltid varit intresserad av att leda människor, möten och workshops, hålla kurser och presentationer, coacha individer och team, förbättra arbetssätt och hjälpa till i konfliktsituationer. Hon trivs med att arbeta i team och att samarbeta i olika former, och gillar också att tänka till på egen hand.
Under åren har Anna lett och coachat olika slags team, såsom ledningsteam, processutvecklingsteam och team som varit särskilt sammansatta för att uppnå ett visst mål, och får ofta höra att hon har en god förmåga att få människor att arbeta och trivas tillsammans och lyckas med ett gott resultat.
Anna har gått ett flertal chefs- och ledarskapsutbildningar, samt en rad utbildningar inom coachning; målinriktad coaching såväl som med fokus på Agile och Lean.
Privat arbetar Anna som ordförande i Vätternrundans styrelse och älskar att cykla. Hon är gift med fyra vuxna barn och beskrivs ofta som en person som är glad och positiv med mycket energi och som gillar struktur och ordning.

Kontakta Anna på
+46 730 435682
anna.p.r@vaxlaupp.se
vaxlaupp.seSagt om Anna:

“Jag deltog i en workshop “Care & Growth – Ledarskap med Tuff Omsorg” tidigare i år som Anna ledde. Hon var en utmärkt lärare med energi och självförtroende. Hon involverade också deltagarna i läroprocessen på ett mycket bra sätt. Annas informella ledarskapsstil i den här kursen och på arbetsplatsen är framgångsfaktorer för progress och för att uppnå resultat. Jag rekommenderar Anna varmt.”  
Ingrid Bengtsson, Linjechef, Saab

“Anna är en inspirerande, positiv och sympatisk kursledare med lång erfarenhet som framgångsrik chef och ledare. Hon har gott självförtroende och vet vad hon talar om. Hon står för “Care & Growth – Ledarskap med Tuff Omsorg” och lever och arbetar i den andan. Jag tycker det är intressant att lyssna på Anna och hon får deltagarna att bli involverade. Jag rekommenderar verkligen Anna som konsult och även att delta i Annas kurser.”  
Sara Kremsl, VD, coach och ledarskapsutvecklare, Keep on developing