Carin Gustafsson

Carin Gustafsson har 30 års erfarenhet från olika chefs- och ledarroller inom näringslivet där hon arbetat med förändrings- och förbättringsarbete med hjälp av LEAN-verktyg. Hon har främst jobbat inom Life-science branschen med produktion och produktutveckling.
Som chef har Carin brunnit för att hjälpa andra att uppnå sina mål och att bygga framgångsrika team där alla deltagare har en unik plats. Carin har alltid trivts i den coachande rollen, att leda workshops eller att hålla presentationer. Att tillsammans med teamet sätta upp en vision, att engagera och entusiasmera är Carins styrkor.

Carin har under sin tid som chef genomgått ett flertal ledarskapsutbildningar och är även diplomerad coach enligt ICF.

Kontakta Carin på

+46 70 638 10 52
carin@ledarstegen.se

Numera är Carin konsult och egenföretagare där hon fokuserar på coaching, ledarskapsutbildningar och föreläsningar. Carin har egen erfarenhet av utmattningssyndrom och hon utvecklade sin egen rehabiliteringsplan genom att sluka litteratur i ämnet. Hon vet hur mycket ledarskapet påverkar den psykosociala arbetsmiljön och vilken skillnad ett gott ledarskap kan göra för alla människor i en organisation.

Carins förmåga att sätta och arbeta mot mål har också visat sig i hennes idrottskarriär där hon varit landslagskvinna i styrkelyft med VM-silver som bästa merit från hennes elitkarriär. Under senare år har hon återupptagit styrkelyftandet och har vunnit VM-guld som veteran.

“När man står ensam på ett podium med en tung skivstång framför sig som ska besegras, tre kritiska domare runt om och en publik som ser varje detalj och bedömer alla dina grimaser då behöver man ha självdistans och vilja. Samma känsla av att våga försöka oavsett utgång kan du ta med dig i livet i stort”, säger Carin.